U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
ยป
Wie zijn wij?

Wij zijn Aart en Karin Hartman en wonen al meer dan 30 jaar op de boerderij. Gelijk na onze trouwdag zijn we hier ingetrokken.   
In die tijd werkten we allebei 40 uur in de week. Aart bij Dow Chemical, ik als verpleegster en bejaardenverzorgende.
Snel volgden de kinderen, 3 achter elkaar. Dat was een prachtige tijd.

Aart hielp soms ook mee op het land. Als schipperszoon, opgegroeid in Zwolle en Terneuzen, vond hij het platteland erg stil. Dat was even wennen! Hij zag dan ook graag mensen langskomen op de boerderij. Voor mij was het anders. Opgegroeid op een boerderij nabij buurtschap de Griete was ik de rust, ruimte en vrijheid gewend. Als ik iemand aan zag komen dacht ik: ”Wat komt die hier doen?” Daar kan ik nu om lachen. Zo zijn we allebei veranderd. Aart is inmiddels gewend geraakt aan de ‘woonboerderij’ en geniet met volle teugen van de vrijheid en ruimte die we hebben.  Ik houd ervan om er te zijn voor mensen.

Sinds de kinderen de deur uit zijn is het stiller geworden in huis. Een paar keer hebben zendelingen voor een periode bij ons in huis gewoond. Dat is goed bevallen.
Toen las ik over Stichting ‘Vrienden op de Fiets’. Als fietser van adres naar adres fietsen door Nederland en België en voor een ‘vriendenprijs’ overnachten op een gastadres. Ik werd gastadres!


Vorig jaar was het eerste jaar dat de ‘vrienden’ bij ons kwamen overnachten. Velen uit België. Regelmatig ontbeten we samen. Allerlei verhalen en fietservaringen werden uitgewisseld.  Dat was heel leuk en super gezellig.


Door die positieve ervaringen kwam afgelopen najaar het idee om ook met een Bed en Breakfast te beginnen. Daarnaast ontvangen we nog steeds onze 'Vrienden op de Fiets'. We vinden het allebei ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ieder mens is bijzonder. Je kunt van elkaar leren, samen lachen, dingen delen. Ook voor kinderen is er bij ons alle ruimte. Wij vinden het fantastisch om onze gasten te laten genieten op onze stek. Om het ze naar de zin te maken en rust, ruimte en vertier te bieden op ons Hof.

We zien ernaar uit om u te ontmoeten. Tot op de boerderij!


Aart & Karin